nasze pupile

Lady Marion
portret użytkownika Lady Marion

Macie może jakieś zwierzątko, które jest troche nietypowe na trzymanie go w domu lub wśród niektórych osób wywołuje dreszczyk strachu a być może i obrzydzenia?
Ja na przykład chciałabym mieć jaszczurkę (już sobie nawet upatrzyłam pewien okaz w zoologiku) albo kameleona. Sympatyczne stworzonk, ale niestety reszta mojej famili jest jakoś dziwnie przeciwna.
A jak to jest z wami w kwestii takich stworzeń?

mysia_uczta.gif

czamuko
portret użytkownika czamuko

heh ja bym chciał mieć ptasznika ale na razie niema jak rodzice kiedyś jak będę mieszkał sam to sobie kupie Uśmiecha się boje sie pająków paniczni:P ale ptasznika bym chciał miec Mruga

michal
portret użytkownika michal

Heh dobry temat Uśmiecha się
U mnie jakiś czas temu w mieszkaniu pasł się królik. Wołaliśmy na niego m.in. BESTIA. Kawał groźnego drania z niego był. Musieliśmy go trzymać w klatce, żeby ludzi nie atakował. A jak już sam się z niej wydostawał robiąc przy okazji sporo bałaganu to wszystkich gryzł w pięty. Chyba trochę takie zboczenie z jego strony Uśmiecha się Zmarło się biedaczkowi, kiedy wyjechał na wojnę do iraku. Krążą legendy, że to on znalazł Saddama Mruga

karolka

Ja mam naprzykład bardzo typowe zwierzątko bo psa. hehe to znaczy suczke i za zadne skarby swiata bym jej nie zamieniła a jakies "dziwolongowate stworzenie "no i kiedys mialam dwie rybki welonki, to tez raczej normalne zwierzatko domowe ale to jak one sie zachowywały dajcie spokuj. Była Nemo i Nimo i ta Nimo skubała po ogonie Nemo i tak skubala biedaczke ze nawet w miejscu stac nie mogła ( jedzenie dostawały) postanowiłam z siostrą ze Nimo trafi do słoiczka a na drugi dzien ja oddamy do zoologika słoik był duuuzy jednka biedaczka nie wytrzymała i zmarła ;((. I tak spłyneła gdzies w pudełeczku po zapałkach. Muwie wam ale mi bylo przykro. Nemo przezył\a byla ze mna jakies 7 miesiecy chyba i chociarz to była tylko rybka i miałam dosc czyszczenia tego okropnego akwarium to tak mi bylo jej zal.... na nastepną rybke mimow wszystko sie nie zdecydowałam.
Kuuuniec hehe

--

Inaczej wcale nie oznacza Gorzej !
Czy będąc pomiędzy jestem gdziekolwiek???